Vitsch Electronics
Vragen staat vrij

Menu
Dinsdag, 21 Maart 2023 

Vitsch Electronics

Electronic engineering and embedded software development

Vitsch Electronics > Projecten > OLED controller

Project: OLED controller met embedded software platform

Voor een vaste klant van Vitsch Electronics is een OLED controller platform opgezet dat bestaat uit een besturingsprint met OLED scherm. Via zelf ontwikkelde embedded-software zijn eindgebruikers (minder valide personen) in staat om met een kleine handeling via een actuator keuzes te maken in menu's die worden weergegeven op het scherm. 

De complete grafische menustructuur wordt in een zelf ontwikkelde compiler omgeving gegenereerd. Vervolgens wordt de menustructuur op een SD-kaart gekopiëerd om simpel ingeladen te kunnen worden in de OLED controller. Door generieke ontwikkelsoftware en het uitwisselen van SD kaarten is het eenvoudig om nieuwe menu-sturingen aan te bieden aan eindgebruikers. Een hoge mate van flexibiliteit wordt hiermee bereikt.

In de ontwikkeling is gebruik gemaakt van de Atmel AT91SAM7 processor familie. De processor creeëert met de gegenereerde data op de SD-Kaart menustructuren. Tevens is op de OLED-controller een interface opgenomen waarop de actuatoren aangesloten kunnen worden. Tot slot is een speaker aan te sluiten voor geluidsondersteuning naar de eindgebruiker.

Heeft u vragen over dit onderwerp, of ideeën voor een eigen ontwikkeling waarbij embedded-software of OLED technologie toegepast dient te worden? Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.