PCB pattern

Voor elke seriegrootte een maatwerk testomgeving!

Testen en programmeren zijn essentieel voor een succesvol elektronisch eindproduct. Elke fout nadat het product is verkocht brengt extra kosten met zich mee en belast uw organisatie. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte testfixtures en software oplossingen om de door ons ontwikkelde hardware efficiënt en nauwkeurig te testen.

Onze testoplossingen bieden verschillende voordelen voor serieproducties. Zo bieden we in-line programming en robot testing vanaf 10.000 stuks series, terwijl we voor kleine series handmatige of semiautomatische testers geheel in eigenhuis maken. Hierdoor kunnen we tijd en kosten besparen tijdens het testproces en kunnen we onze klanten helpen bij het leveren van hoogwaardige eindproducten.

Efficiënt testproces

Onze testomgevingen zijn zelf ontwikkeld en volledig afgestemd op onze elektronica productie. Bovendien bieden we de mogelijkheid om testen en programmeren te combineren, inclusief remote updatemogelijkheden in de fabriek. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen en tijd en kosten besparen tijdens het testproces.

Remote validatie

Tot slot bieden we remote validatie van onze testfixtures en yield acceptance, waardoor onze klanten altijd verzekerd zijn van betrouwbare testresultaten en eindproducten van hoge kwaliteit.

De hoogste kwaliteitsnormen

Onze op maat gemaakte testfixtures en softwareoplossingen maken het testproces van uw elektronica productie efficiënter, nauwkeuriger en betrouwbaarder dan ooit tevoren. Bij Vitsch Electronics zorgen we ervoor dat uw producten altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, door middel van geavanceerde testmethodes en softwareoplossingen.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden over ontwikkelen, produceren en geautomatiseerd testen!