PCB pattern

Elektronica ontwerp van idee tot eindproduct!

Vitsch Electronics is gespecialiseerd in elektronica-ontwerp van idee tot eindproduct. Het omzetten van ideeën in functionele ontwerpen is een uitdagende taak, maar wij beheersen deze kunst tot in detail.

Onze gestructureerde ontwerpmethodiek zorgt ervoor dat uw ideeën worden omgezet in concrete specificaties. We werken samen met u om uw wensen en ideeën tot in detail te begrijpen en zo concreet mogelijk te maken.

Onze uitgangspunten

Bij het ontwerpen van elektronica houden we ons altijd aan onze uitgangspunten voor een goed productontwerp:

  • Hoe concreter, hoe beter: we gaan tot in detail in op uw wensen en behoeften, zodat we deze precies begrijpen en kunnen omzetten in concrete specificaties.
  • Kennis van de eindgebruiker: elke branche heeft zijn eigen specifieke eisen voor succes. Wij verdiepen ons in uw branche en uw klanten, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat aansluit bij hun behoeften.
  • Kennis van de laatste technieken: we zijn en blijven goed op de hoogte van de laatste technologieën en mogelijkheden, zodat uw ontwikkeling state-of-the-art is.
  • Inzicht in voortgang: elk project wordt volgens onze beproefde methode ontleed in losse deel-functionaliteit waaraan tijdschattingen worden gekoppeld. U blijft continue op de hoogte van de voortgang van uw ontwikkeling.
  • ‘Keep the flow’: door onze jarenlange ervaring weten we welke stappen we moeten doorlopen om van het eerste ontwerp tot het eindproduct te komen. We maken gebruik van onze eigen ontwikkelingsflowchart om ervoor te zorgen dat het ontwerpproces soepel verloopt.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Samenwerken? Kies voor Vitsch!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ga samen met ons de uitdaging aan om uw ideeën om te zetten in een functioneel en gebruiksvriendelijk eindproduct.