PCB pattern

Draadloze oplaadtechnologie

Bij Vitsch Electronics adviseren we u over welke draadloze oplaadtechnologie het beste past bij uw specifieke toepassing. We kunnen verschillende technologieën implementeren, waaronder de Qi-technologie, Powermat-technologie en AirFuel-technologie.

Soorten draadloze oplaadtechnologieën

  • De Qi-technologie wordt gebruikt in veel smartphones en andere mobiele apparaten. Het is de meest vooraanstaande standaard voor draadloos opladen.
  • De Powermat-technologie gebruikt een elektromagnetisch veld om energie over te brengen naar een apparaat. Dit wordt vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals luchthavens en cafés.
  • De AirFuel-technologie gebruikt resonantie om energie over te brengen naar een apparaat. Dit wordt beschouwd als een van de toekomstige standaarden voor draadloos opladen.

Maatwerkoplossingen

Bij Vitsch Electronics hebben we de kennis en expertise om deze draadloze oplaadtechnologieën te implementeren in uw embedded hardware oplossingen. We ontwerpen maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen en behoeften van uw bedrijf. Onze ervaren hardware- en software-ingenieurs werken nauw samen om een naadloze integratie van draadloze oplaad technologie te garanderen.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we draadloze oplaadtechnologie kunnen implementeren in uw embedded hardware oplossingen.

Klantencase Wireless QI-charger

Voor een klant hebben we een bestaande tafellamp vernieuwd met de mogelijkheid om dit product draadloos te laden met QI-charger techniek. Het extreem zuinige oplaadcircuit maakt  het mogelijk om een Lithium-ion batterij op te laden zodat de tafellamp tot 15 uur onafgebroken kan branden!