PCB pattern

'One-stop-shop' voor hoogwaardige elektronica en software ontwikkeling

Bij Vitsch Electronics ontwikkelen we dagelijks hoogwaardige elektronica- en software-oplossingen met onze deskundige en toegewijde teams van software en hardware engineers. We begrijpen dat het ontwikkelen van een product op vele manieren kan gebeuren. Echter, niet elke ontwikkeling is geschikt om uw bedrijfsnaam aan te verbinden.

Elektronica ontwikkeling door Vitsch

Onze uitgangspunten voor elektronica- en software-oplossingen vormen de kern van onze productontwikkeling. Bij Vitsch Electronics zijn eindproducten altijd:

  • Elektrisch robuust: elektronica ontwikkeling dient in de praktijk degelijk en robuust te zijn. Ongevoelig voor storingen van buitenaf en 24/7 op lange termijn te gebruiken.
  • Modulair: elke ontwikkeling dient eenvoudig aanpasbaar te zijn. Meestal is een simpele software-update voldoende om de functionaliteit uit te breiden of aan te passen.
  • Produceerbaar: wij werken met een betrouwbare supply-chain en voldoen aan de geldende normen en richtlijnen om efficiënte productie mogelijk te maken.
  • Kosten-effectief: door slimme ontwerpen te gebruiken met minder componenten, zorgen wij voor een gunstige kostprijs van het eindproduct.

Bij Vitsch Electronics streven we naar producten die aan deze criteria voldoen en uw bedrijfsnaam waardig zijn. We zijn trots op ons werk en streven voortdurend naar de beste elektronica ontwikkeling en software-oplossingen voor onze klanten.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw volgende elektronica- of software-ontwikkelingsproject kunnen helpen.

Wat kunnen we voor u ontwikkelen?