PCB pattern

Van zeer precies tot extreem snel!

Bij Vitsch Electronics bieden wij op maat gemaakte motion control-oplossingen met geavanceerde embedded software en elektronica. Onze oplossingen zijn flexibel en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van onze klanten, van kleine precisiebewegingen tot grote industriële toepassingen.

Enkele voorbeelden van uitgevoerde motion control-oplossingen zijn doseringspompen, robotarmen, automatische vrachtwagensloten en drones. Onze oplossingen maken indien nodig gebruik van nauwkeurige positioneringssensoren en geavanceerde motion control-algoritmes om een hoge mate van precisie en betrouwbaarheid te garanderen op zowel hoge als lage snelheden.

Wij gebruiken krachtige microcontrollers en DSP’s om onze motion control-algoritmes uit te voeren en zorgen voor een snelle en nauwkeurige reactie op veranderingen in de omgeving. Dankzij onze uitgebreide expertise op het gebied van embedded elektronica en software, bieden wij oplossingen die betrouwbaar, nauwkeurig en efficiënt zijn.

Als u op zoek bent naar motion control-oplossingen, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het integreren van motion control in uw toepassing.