PCB pattern

Maatwerk besturingen voor nieuwe en bestaande toepassingen.

Bij Vitsch Electronics bieden hebben we veel ervaring met de ontwikkeling van besturingen. Ons ervaren team heeft uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën en werkt nauw met u samen. Zo zorgen we ervoor dat de vernieuwing van uw bestaande besturing, of volledig nieuwe besturing aan uw specifieke vereisten voldoen.

Onze elektronische ontwerpoplossingen omvatten het ontwerp en de ontwikkeling van printplaten, prototyping en validatie. We hebben ervaring met het gebruik van verschillende microcontrollers, specifieke microprocessoren en FPGA’s en integreren sensoren, actuatoren en andere hardwarecomponenten om een complete en geïntegreerde besturing te ontwikkelen.

Onze softwareontwikkeling omvat de ontwikkeling van firmware en indien vereist frontend-software die zijn aangepast aan uw specifieke wensen. We maken gebruik van een breed scala aan programmeertalen en technologieën, waaronder C, C++, VHDL, Assembly en meer. We hebben ook ervaring met verschillende communicatieprotocollen, zoals o.a. CAN, I2C, SPI, USB, Ethernet en meer om ervoor te zorgen dat uw besturing naadloos kan communiceren met andere apparaten en systemen.

Naast ontwerp en ontwikkeling bieden we ook seriematige productie en validatie van uw besturing. We hebben in samenwerking van vaste partners geavanceerde productiefaciliteiten en produceren volgens strikte procedures m.b.t. kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw besturingen altijd betrouwbaar en consistent presteren. We werken altijd nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw ontwikkeling tijdig en binnen budget wordt uitgevoerd.

Kortom, bij Vitsch Electronics bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elektronisch ontwerp, softwareontwikkeling en seriematige productie van uw maatwerk besturing. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke behoeften en vereisten.