PCB pattern

Energiezuinige ontwikkelingen

Vitsch Electronics kan extreem energiezuinige elektronica op maat ontwikkelen die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en combineren deze met slimme softwareaanpassingen. Tijdelijk processoren in ‘sleep mode’ zetten of het selectief inschakelen van radiozenders voor het verzenden van gegevens heeft al impact.

Extreem efficiënt stroomgebruik

Gecombineerd met extreem zuinige voedingscircuits gebruiken onze ontwikkelingen niet meer stroom dan strikt noodzakelijk. Hierdoor creëren we oplossingen die soms enkel gevoed kunnen worden door zonlicht, gecombineerd met een supercap.

Voorbeelden van energiezuinige ontwikkelingen

Onze energiezuinige ontwikkelingen omvatten hardware- en softwareoplossingen, zoals energiezuinige microcontrollers, laagvermogen RF-technologieën en ultra-efficiënte voedingscircuits. We optimaliseren ook algoritmes om energie te besparen en minimaliseren energieverspilling tijdens inactieve perioden.

We adviseren onze klanten over de meest energie-efficiënte communicatieprotocollen en interfaces, waaronder Bluetooth Low Energy (BLE), Zigbee, LoRa, NB-IoT en Wi-Fi HaLow.

Contact

Onze unieke aanpak resulteert in energiezuinige oplossingen die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook kosteneffectief zijn voor onze klanten. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we energiezuinige ontwikkelingen kunnen integreren in uw toepassing.