PCB pattern

Sensoren en actuatoren ontwikkeling

Vitsch Electronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van elektronica met sensoren en actuatoren. Onze ervaring strekt zich uit tot verschillende soorten sensoren, waaronder MEMS-sensoren, optische sensoren, biosensoren, foto-metrische sensoren en chemische sensoren. Daarnaast hebben wij expertise in de aansturing van diverse actuatoren zoals solenoids, (stappen-) motoren, piëzo, magnetostrictieve en elektromagnetische actuatoren.

Soorten sensoren

  • MEMS-sensoren zijn tegenwoordig onmisbaar in verschillende apparaten en systemen, zoals auto’s, smartphones, HVAC-systemen en medische apparaten. Deze sensoren omvatten accelerometers, gyroscopen, druk- en temperatuursensoren, die in staat zijn om nauwkeurige en betrouwbare metingen te leveren.
  • Optische sensoren worden bijvoorbeeld gebruikt in diagnostische tools voor wateranalyse, terwijl biosensoren biologische parameters meten, zoals bloedsuikerspiegel en hartslag.
  • Chemische sensoren vinden hun toepassing in milieu- en medische toepassingen, zoals gasdetectie en bloedtests.

Componenten integreren

Onze ervaren ingenieurs werken nauw samen met onze klanten om de juiste componenten te selecteren en te integreren, en om de benodigde software te ontwikkelen voor de bediening en uitlezing van de sensoren en actuatoren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze componenten op de juiste manier te integreren in uw elektronicaontwerp.

Betrouwbaar en efficiënt

Onze expertise stelt ons in staat om oplossingen te bieden die betrouwbaar en efficiënt zijn, en die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Daarnaast hebben wij ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor remote monitoring en besturing van sensoren en actuatoren.

Contact

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw volgende project. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van oplossingen op maat met sensoren, actuatoren en andere elektromechanische componenten.