PCB pattern

Breng uw offline elektronica online!

Vitsch Electronics biedt een breed scala aan technologieën om de beste oplossing voor uw product te vinden. Als het gaat om Internet of Things (IoT) ontwikkeling, hebben we veel ervaring met verschillende communicatieprotocollen zoals LoRa, Sigfox, NB-IoT, 4G, en 5G. We maken gebruik van geavanceerde sensoren en actuatoren om realtime data te verzamelen en te verwerken voor bijvoorbeeld predictive maintenance, monitoring van energiegebruik en het ontwikkelen van slimme gebouwen.

Bovendien bieden we uitbreidingsmogelijkheden zoals centrale data-acquisitie via onze eigen Vitsch Cloud servers, waarmee u veilig en betrouwbaar toegang heeft tot uw data. Onze ervaren software engineers kunnen maatwerk toepassingen ontwikkelen voor data-analyse, machine learning en artificial intelligence (AI) om uw IoT-oplossing verder te optimaliseren.

Enkele voorbeelden van onze IoT-projecten zijn slimme sensoren voor de agrarische sector, intelligente verlichtingssystemen voor binnen en buitentoepassingen en industriële automatiseringstoepassingen. Bij Vitsch Electronics staan we klaar om samen met u te werken aan de ontwikkeling van uw IoT-oplossing.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw IoT vraagstuk.