PCB pattern

Breng uw offline elektronica online!

Vitsch Electronics biedt een breed scala aan technologieën om de beste oplossing voor uw product te vinden. Als het gaat om IoT-development, hebben we veel ervaring met verschillende communicatieprotocollen zoals LoRa, Sigfox, NB-IoT, 4G, en 5G. We maken gebruik van geavanceerde sensoren en actuatoren om realtime data te verzamelen en te verwerken voor bijvoorbeeld predictive maintenance, monitoring van energiegebruik en het ontwikkelen van slimme gebouwen.

IoT-development uitbreiden

Bovendien bieden we uitbreidingsmogelijkheden zoals centrale data-acquisitie via onze eigen Vitsch Cloud servers, waarmee u veilig en betrouwbaar toegang heeft tot uw data. Onze ervaren software engineers kunnen maatwerk toepassingen ontwikkelen voor data-analyse, machine learning en artificial intelligence (AI) om uw IoT-oplossing verder te optimaliseren.

Projecten

Enkele voorbeelden van onze IoT-projecten zijn slimme sensoren voor de agrarische sector, intelligente verlichtingssystemen voor binnen en buitentoepassingen en industriële automatiseringstoepassingen. Bij Vitsch Electronics staan we klaar om samen met u te werken aan de ontwikkeling van uw IoT-oplossing.

Contact

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw IoT-vraagstuk.