PCB pattern

Met onze technologie maken we uw succes!

Bij Vitsch Electronics richten we ons sinds 2005 op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. We werken graag nauw samen met onze klanten. Wij begrijpen dat elk project uniek is en daarom maatwerkoplossingen vereist die precies voldoen aan de eisen van onze klanten.

Pas instellingen voor [wt_cli_manage_consent] aan

Duurzaam en betrouwbaar

Onze eindproducten kenmerken zich door hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. We zorgen ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en ontworpen zijn om een leven lang mee te gaan.

Onze expertise

Bij Vitsch Electronics werken we met de nieuwste technologieën en zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Onze expertise omvat onder andere de ontwikkeling van embedded firmware, printplaatontwerp en productie, design van behuizingen en thermisch design. Daarnaast werken we samen met certificeringsinstanties voor het verkrijgen van FCC/CE-certificeringen.

Bij Vitsch Electronics zijn we er trots op dat we onze klanten een persoonlijke en professionele service kunnen bieden.

Uw volgende project

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. Samen vinden we de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Maatwerk! Alles onder één dak: van elektronica ontwikkeling tot serieproductie!

Of het nu gaat om een re-design of upgrade van een reeds bestaand product, of toch liever een nieuw design ‘from scratch’: Vitsch maakt het voor u!