PCB pattern

Met onze technologie maken we uw succes!

Wij zijn een team van experts met een passie voor high-tech embedded oplossingen gevestigd in de Brainport regio. Sinds 2005 hebben we ons gericht op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan toepassingen.

We werken graag nauw samen met onze klanten. Wij begrijpen dat elk project uniek is en vereist daarom maatwerkoplossingen die precies voldoen aan de eisen van onze klanten.

Onze eindproducten kenmerken zich door hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. We zorgen ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en ontworpen zijn om een leven lang mee te gaan.

Bij Vitsch Electronics werken we met de nieuwste technologieën en zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Onze expertise omvat onder andere de ontwikkeling van embedded firmware, printplaatontwerp en productie, design van behuizingen en thermisch design. Daarnaast werken we samen met certificeringsinstanties voor het verkrijgen van FCC/CE-certificeringen.

Bij Vitsch Electronics zijn we er trots op dat we onze klanten een persoonlijke en professionele service kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. Samen vinden we de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Maatwerk! Alles onder één dak: van elektronica ontwikkeling tot serieproductie!

Of het nu gaat om een re-design of upgrade van een reeds bestaand product, of toch liever een nieuw design ‘from scratch’: Vitsch maakt het voor u!