PCB pattern

Altijd up-to-date: bedraad of OTA

Bij Vitsch Electronics specialiseren we ons al jaren in het ontwikkelen van innovatieve technologieën waarmee embedded systemen op afstand geüpdatet kunnen worden. Wij hebben unieke algoritmes ontwikkeld voor zowel bedrade als draadloze ‘over-the-air’ (OTA) updates, die betrouwbaar en efficiënt zijn. Onze update mechanismes maken zowel single point, multi point als MESH-updates mogelijk.

OTA-update-technologie

Onze OTA-update-technologie via voornamelijk Wi-Fi, Bluetooth of 5G is geschikt voor diverse toepassingen, zoals consumentenelektronica, industriële automatisering en automotive. Met onze technologie kunnen klanten grote aantallen embedded systemen eenvoudig updaten op afstand. Dit bespaart reis- en (arbeids-) kosten en verhoogt de beschikbaarheid van het systeem. Door het systeem up-to-date te houden met nieuwe functies en mogelijkheden blijft het product relevant en duurzamer op de lange termijn.

Bedraad updaten

Naast OTA-updates hebben we ook technologieën ontwikkeld voor bedrade updates. Grote aantallen embedded systemen kunnen tegelijkertijd bijgewerkt worden met behulp van een bedraad netwerk zoals Ethernet. Wij gebruiken speciale softwaretools en hardware-updatemechanismen om de updateprocedure te vereenvoudigen en te versnellen. Bedrade updatemogelijkheden zijn zeer betrouwbaar en snel uit te voeren op on-site locaties. Onze ervaren ingenieurs werken nauw samen met onze klanten om de juiste update-strategie te integreren in ontworpen product.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van remote-updates, onderhoud en diagnose op afstand te bespreken.