PCB pattern

3rd party integration

Wij werken nauw samen met 3rd party bedrijven, zoals app ontwikkelaars en frontend developers. Daarmee spelen we in op de specifieke behoeften van onze klanten. Dankzij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring kunnen wij de beste 3rd party bedrijven selecteren op het gebied van iOS & Android app development en frontend development.

Daarnaast werken wij samen met mechanical designers voor behuizingen en thermisch design. Wij begrijpen namelijk dat het uiterlijk en de functionaliteit van de behuizing net zo belangrijk zijn als de embedded hardware en embedded software. Om de beste oplossingen te bieden, zijn wij flexibel en denken wij graag met u mee.

Veiligheid en kwaliteit

Om te zorgen dat onze oplossingen voldoen aan de geldende normen en regelgevingen, werken wij samen met gecertificeerde instanties voor CE, FCC & Safety trajecten. Deze samenwerking garandeert een soepele certificering en stelt ons in staat om oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaring bieden wij betrouwbare en efficiënte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Contact

Wilt u ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw ontwikkelingsvraagstukken en 3rd party integration? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat ons u adviseren.