PCB pattern

Vacature Embedded Software Engineer

Als embedded software engineer ontwerp en ontwikkel je software voor hardware-apparaten zoals microcontrollers, sensoren en andere embedded systemen. Dit omvat het schrijven van code die ervoor zorgt dat de hardware goed werkt en efficiënt functioneert. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat de software veilig, betrouwbaar en robuust is en voldoet aan de specificaties en eisen van het project. Je werkt samen met andere ingenieurs en teams om de hardware en software naadloos te integreren en te testen. Je lost problemen op en optimaliseert de prestaties van het systeem om ervoor te zorgen dat het goed functioneert onder alle omstandigheden. Als embedded software engineer heb je een passie voor technologie en houd je ervan om complexe problemen op te lossen. Je bent gedreven om de beste oplossingen te vinden en te implementeren, en je bent constant bezig met het verbeteren van je kennis en vaardigheden. Als je op zoek bent naar een uitdagende en lonende carrière in de technologie, dan is een carrière als embedded software engineer bij Vitsch Electronics iets voor jou!

Wat zoeken we?

 • Technisch vaardig: Je hebt een sterke technische achtergrond en begrijpt de principes van embedded softwareontwikkeling.
 • Probleemoplossend vermogen: Je bent in staat om complexe problemen te analyseren en effectieve oplossingen te vinden.
 • Teamspeler: Je werkt vaak in teams en bent in staat om effectief te communiceren en samen te werken met andere ingenieurs en teamleden.
 • Geduldig en nauwkeurig: Je bent in staat om geduldig en nauwkeurig te werken, zelfs als je met complexe of repetitieve taken bezig bent.
 • Creatief denken: Je bent in staat om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve oplossingen te bedenken.
 • Multitasking: Je bent in staat om meerdere taken tegelijk te beheren en prioriteiten te stellen om deadlines te halen.
 • Zelfstandigheid: Je bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw projecten en taken.
 • Doorzettingsvermogen: Je laat je niet ontmoedigen door uitdagingen en bent vastbesloten om projecten succesvol af te ronden.
 • Leergierigheid: Je bent bereid om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en te blijven leren om bij te blijven in een snel veranderende technologische omgeving.

Wat kunnen we je bieden?

Als embedded software engineer bieden wij jou de kans om te werken aan baanbrekende technologieën en innovatieve projecten die een impact hebben op de wereld om ons heen. Je komt terecht in een stimulerende en dynamische omgeving waar je jouw technische vaardigheden en creativiteit volledig kunt benutten.

We bieden jou de kans om te werken met de nieuwste tools en technologieën, en je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf. Je wordt onderdeel van een getalenteerd team van ingenieurs en professionals die allemaal streven naar uitmuntendheid in hun werk.

Wij bieden competitieve salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, thuiswerkopties, opleidings- en trainingsprogramma’s en een goede pensioenregeling. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten, waarbij je constant wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Bovendien bieden wij een informele en collegiale werkomgeving waarin teamwork, innovatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Bij ons krijg je alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om te groeien in jouw rol als embedded software engineer en om een waardevolle bijdrage te leveren aan ons bedrijf en de samenleving.

Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier!

Wordt jij onze nieuwe collega? Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via ons contactformulier!

   

  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Geef eventuele toelichting op jouw sollicitatie:

  Voeg je CV toe via onderstaande knop:

  Voeg optioneel je motivatiebrief toe via onderstaande knop: