PCB pattern

Stage of afstuderen als embedded software engineer.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde stagiaires en afstudeerders die zich willen ontwikkelen op het gebied van Embedded Software Engineering. Je zult deel uitmaken van een multidisciplinair team van ingenieurs en professionals die zich inzetten voor uitmuntendheid in hun werk.

Als stagiair of afstudeerder Embedded Software Engineer krijg je de kans om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten, waarbij je wordt ondersteund en begeleid door ervaren ingenieurs. Je leert de nieuwste tools en technologieën te gebruiken en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van embedded softwareontwikkeling.

Je taken omvatten onder andere het schrijven van code voor embedded systemen, het uitvoeren van tests en debugging, en het ontwikkelen van software-algoritmen en -architecturen. Je werkt nauw samen met andere ingenieurs en teamleden om ervoor te zorgen dat de software veilig, betrouwbaar en efficiënt is.

Wij bieden jou een stimulerende en inspirerende werkomgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen en groeien in jouw rol als Embedded Software Engineer. Je krijgt de kans om te werken met state-of-the-art technologieën en een bijdrage te leveren aan innovatieve projecten die een impact hebben op de wereld om ons heen.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

 • Bezig zijn met een opleiding op het gebied van Embedded Software Engineering of een gerelateerd vakgebied;
 • Kennis hebben van programmeertalen zoals C en C++;
 • Beschikken over een hands-on mentaliteit en een passie hebben voor technologie en innovatie;
 • Creatief en oplossingsgericht zijn en in staat zijn om complexe problemen te analyseren en op te lossen;
 • Goed kunnen samenwerken in teamverband en communicatief sterk zijn.

Wij bieden jou een uitdagende en leerzame stage- of afstudeerplek waarin je kunt groeien en ontwikkelen als Embedded Software Engineer. Wij zorgen voor goede begeleiding en ondersteuning en bieden een passende vergoeding.

Ben jij de enthousiaste en gedreven Embedded Software Engineer in spe die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Stage of afstuderen? Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via ons contactformulier!

  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Geef eventuele toelichting op jouw sollicitiatie:

  Voeg je CV toe via onderstaande knop:

  Voeg optioneel je motivatiebrief toe via onderstaande knop: