Vitsch Electronics
Vragen staat vrij

Menu
Dinsdag, 21 Maart 2023 

'Verandering betekent niet ontwikkeling'

Pablo Picasso

Elektronica ontwikkeling

U wilt alleen werken met
specialisten?
U heeft ze gevonden!

Vitsch Electronics > Diensten > Ontwikkeling

Hoogwaardige elektronica en software ontwikkeling

Het ontwikkelen van een product kan op vele manieren. Een oplossing zou op tien verschillende wijzen gemaakt kunnen worden en waarschijnlijk zou een aantal van deze ontwikkelingen ook nog eens werken als ze eenmaal geproduceerd zijn. Toch is niet elke ontwikkeling vervolgens even geschikt om uw bedrijfsnaam aan te verbinden.

Als Vitsch Electronics hebben wij uitgangspunten waarmee wij onze elektronica- en software-oplossingen ontwikkelen:

  • Elektrisch robuust: elke ontwikkeling dient in de praktijk degelijk en robuust te zijn. Denk hierbij aan de gevoeligheid voor stoorsignalen van buitenaf (GSM's, andere elektrische apparatuur). 
  • Modulair: elke ontwikkeling dient eenvoudig aanpasbaar te zijn. Meestal is een simpele software-update voldoende om de functionaliteit uit te breiden of aan te passen.
  • Produceerbaar: elke ontwikkeling dient goed te produceren te zijn. We werken met goed leverbare componenten volgens de geldende normen en richtlijnen.
  • Kosten-effectief: met slimme ontwerpen gebruik je minder componenten wat direct terug te zien is in de kostprijs van het eindproduct.

Juist door de unieke combinatie van bovenstaande uitgangspunten is Vitsch Electronics in staat betere en slimmere oplossingen te ontwikkelen waar u als klant trots op kunt zijn!